Bagea

Neng neleng nengkung...
Anjeun teh henteu kasarung, oge lain sasab, tapi anjeun aya di dieu. Tempat kuring diajar micinta.
Poma ulah kaduhung atawa asa kapahung da kuring narah nalikung.
Sanes bade adigung, namung kersaning Hyang Agung, anjeun aya di Sarwasunda

Sunda teh..... ismeu
... idiologi dina ngimpi jeung hudangna anjeun,
parasit basa, virus dina sastra
renghap jeung ketug jajantungna budaya
Mun anjeun bener-bener resep ka Sunda. Hayu..!!
Tepakeun.., Hirupkeun..

Nepangkeun, pun sukma, jalma biasa
sukma

Google Translate Toolkit Sunda

Google Translate Toolkit pikeun Basa Sunda, cara make pakakas tarjamah - mana ketak Sunda sanggeus t...

Font Sundanese CSS

ngundeur font aksara Sunda pikeun CSS

Kamus Basa Sunda Online

Rupa-rupa kamus digital basa Sunda dina wangun ebook jeung aplikasi web online . Tilik kamus basa S...

MultiLing Keyboard Virtual Basa Sunda

Papan ketik virtual prediksi kamus basa Sunda

Swiftkey Prediksi Kecap Basa Sunda

Virtual Keyboard Android, papan ketik nu bisa neguh kecap basa Sunda.

koncara

tatalepa

ketik anu dipilari...
ngalanggan haratis
Kanggo nampi wartos (kiwarian,update) ti Sarwa Sunda, mangga...
ngirim ge kaci
Gaduh wartos nu patali sareng jejer blog ieu? Teu kedah isin, mangga kintun ka