• Google Translate Toolkit Sunda

    Google Translate Toolkit pikeun Basa Sunda, cara make pakakas tarjamah - mana ketak Sunda sanggeus t...

    Font Sundanese CSS

    ngundeur font aksara Sunda pikeun CSS

    Kamus Basa Sunda Online

    Rupa-rupa kamus digital basa Sunda dina wangun ebook jeung aplikasi web online . Tilik kamus basa S...

    MultiLing Keyboard Virtual Basa Sunda

    Papan ketik virtual prediksi kamus basa Sunda

    Swiftkey Prediksi Kecap Basa Sunda

    Virtual Keyboard Android, papan ketik nu bisa neguh kecap basa Sunda.
  • Bagea

    Neng neleng nengkung...
    Anjeun teh henteu kasarung, oge lain sasab, tapi anjeun aya di dieu. Tempat kuring diajar micinta.
    Poma ulah kaduhung atawa asa kapahung da kuring narah nalikung.
    Sanes bade adigung, namung kersaning Hyang Agung, anjeun aya di Sarwasunda...


    Sunda teh..... ismeu
    ... idiologi dina ngimpi jeung hudangna anjeun,
    parasit basa, virus dina sastra
    renghap jeung ketug jajantungna budaya

    Mun anjeun bener-bener resep ka Sunda. Hayu..!! Tepakeun.., Hirupkeun..


    Nepangkeun, pun sukma, jalma biasa
    sukma
  • Koncara | trending post

  • kandaga

  • Tatalepa

    mangg ketik anu dipilari...
    ngalanggan eusi haratis
    Kanggo nampi wartos (kiwarian,update) ti Sarwa Sunda, mangga...
    sarwa sunda sadunya
    Gaduh info sanes nu patali sareng jejer blog ieu? Mangga kintun ka
  • patarema